Tervetuloa Paperittomat-hankkeen sivuille

Tälle sivustolle on kerätty tietoa paperittomuudesta, paperittomien siirtolaisten asemasta Suomessa sekä Paperittomat -hankkeesta. Pakolaisneuvonta ry:n vuonna 2012 aloittamassa Paperittomat-hankkeessa  tarjotaan oikeudellista neuvontaa paperittomille sekä heitä kohtaaville ja tiedotetaan paperittomien oikeuksista. Hankkeen aikana tuotetaan tietoa paperittomuudesta Suomessa sekä perehdytään paperittomien siirtolaisten sosiaalisiin ja sivistyksellisiin oikeuksiin. Hanketta tukee Raha-automaattiyhdistys.

Oikeudellinen neuvonta: maanantaisin klo 15-16

puh: 045-237 7104

sp: paperittomat(at)pakolaisneuvonta.fi

This site contains information on undocumented migration, the status of undocumented migrants in Finland and about the Project for Undocumented Migrants. The project is coordinated by the Refugee Advice Centre. We offer legal counseling to undocumented migrants and people who encounter them. The project’s objective is to produce information on undocumented migrant’s situation and enhance the realization of their human rights. During the project the cultural and social rights of undocumented migrants are also examined. The project is funded by Finland’s Slot Machine Association (RAY).

Legal counselling: on Mondays 3-4 p.m.

Phone: 045-237 7104

E-mail: paperittomat(at)pakolaisneuvonta.fi

Lisätietoa hankkeesta/ Information about the project
projektikoordinaattori / Project Coordinator Veera Vilkama
tel. 045 -843 7979
etunimi.sukunimi@pakolaisneuvonta.fi / firstname.lastname@pakolaisneuvonta.fi

Pakolaisneuvonta ry:n logoray_tukee_hyvia_tekoja

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.