Oikeudellinen neuvonta paperittomille

Paperittomien oikeudellinen neuvonta on tauolla joulukuussa 2017

Hankkeen oikeudellinen neuvontapalvelu on tauolla vuoden 2017 joulukuussa. Tavanomaisia lakimiehen päivystysaikoja puhelimitse tai Global Clinicillä ei tällöin ole eikä sähköpostiviesteihin vastata paperittomat@pakolaisneuvonta.fi -osoitteessa.
Joulukuun aikana voitte olla yhteydessä Pakolaisneuvonnan maksuttomaan yleisneuvontaan tiistaisin klo 10-11 numerossa 09 2313 9300. Sähköpostiosoitteeseen pan@pakolaisneuvonta.fi voi myös lähettää tiedusteluja, joihin vastataan mahdollisuuksien mukaan.
Paperittomat-hanke on projektimuotoisena päättynyt. Paperittomien oikeudellinen neuvonta jatkuu kuitenkin Pakolaisneuvonnassa vielä vuonna 2018. Tarkemmista päivystysajoista ilmoitetaan alkuvuodesta 2018. Kannattaa seurata myös Paperittomien Facebook- ja Twitter-kanavia.

—–

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.