Oikeudellinen neuvonta paperittomille

Pakolaisneuvonnan paperittomuuteen keskittyvän lakimiehen puhelinneuvonta-aika on maanantaisin klo 14–16 numerossa +358 (0) 45 237 71 04.

Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse paperittomat(at)pakolaisneuvonta.fi.

HUOM.! Neuvonta on tauolla 16.7.-3.8. 2018.

Neuvonta on tarkoitettu paperittomille sekä muille oleskeluoikeutensa kanssa epäselvässä tilanteessa oleville ja niille, joilla on vaara päätyä paperittomaksi. Yhteyttä voivat ottaa myös paperittoman läheiset tai työssään paperittomia kohtaavat. Neuvonta on maksutonta, luottamuksellista ja tarvittaessa anonyymiä. Emme vie yksittäisiä juttuja oikeuteen tai tee asiakirjoja. Neuvontaa annetaan suomeksi ja englanniksi.

Lakimies on lisäksi tavattavissa Helsingin Global Clinicillä sen aukioloaikoina tiistaisin klo 17.00-19.00. Global Clinic on vapaaehtoisten lääkärien sekä muiden terveydenhuollon ammattilaisten pitämä terveyspiste, jonka sijainti on salainen.

Helsingin Global Clinicin yhteystiedot ovat: globalclinic.finland@gmail.com/+358 (0) 44 977 45 47.

Paperittomien neuvontaa tukee Veikkauksen tuotoilla Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

—–

Mikäli kaipaat neuvontaa erityisesti turvapaikkaprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä Pakolaisneuvonnan tarjoamaan yleisneuvontaan.

Lakimiehen puhelinneuvonta-aika on arkisin klo 10–12 numerossa 09 2313 9325. Lisäksi kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen neuvonta(at)pakolaisneuvonta.fi.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.